Opinto-ohjaaja

Tiina Rautalin

tiina.rautalin(at)eduouka.fi

Opon tavoittaa parhaiten koululta päivisin klo 8.30-14.00. Tarkemmat ajat löytyvät opon ilmoitustaululta, mistä opiskelija voi myös varata itselleen ajan henkilökohtaiseen ohjaukseen. Voit olla yhteydessä opoon soittamalla, tekstiviestillä, sähköpostilla, wilman kautta tai käy- mällä opon luona.

Opinto-ohjauksen tehtävänä on tukea opiskelijaa opinnoissa lukioaikana ja huolehtia siitä, että opiskelijalla on riittävästi sellaisia tietoja ja taitoja, joita hän tarvitsee siirtyessään jatko-opintoihin ja työelämään. Opinto-ohjaus pitää sisällään henkilökohtaista ohjausta kuin myös luokkatunteja. Opinto-ohjaus jakaantuu kolmelle lukuvuodelle siten, että ensimmäisenä opintovuotena keskitytään lukio-opintoihin ja oman opinto-suunnitelman tekemiseen. Toisena opintovuotena teemana ovat jatko-opinnot ja ylioppilaskirjoitukset. Kolmantena opintovuotena jatketaan jatko-opinnoilla ja niihin hakeutumisella.