LAANILAN LUKIO – Luovuus, Osallisuus, Vastuullisuus, Empaattisuus

LAANILAN LUKIOSSA työskentelee hyvissä opiskeluolosuhteissa noin 320 opiskelijaa ja 25 opettajaa. Koulumme motto on LOVE: luovuus, osallisuus, vastuullisuus, empaattisuus. Sen mukaisesti kehitämme lukiossamme yhdessä tehden tietojamme ja taitojamme ja ylläpidämme yhteisöllisyyden ja välittämisen ilmapiiriä. Opettajamme ovat kannustavia, ja heillä on käytössään uusinta teknologiaa.

Unesco- ja kestävän tason Vihreä lippu -kouluna meille tärkeitä asioita ovat kansainvälisyys ja kestävä elämäntapa. Tarjoamme myös englanninkielistä kansainvälisyyskasvatusta, kulttuuriluentoja, yhteistyötä Svenska Privatskolanin kanssa ja vapaaehtoistyön opintoja. CertiLingua-laatumerkki kertoo koulumme kulttuurikasvatuksen korkeasta tasosta sekä kieli- ja kulttuuriopintojemme monipuolisuudesta.

Uusia opiskelijoitamme tuemme monin tavoin. Kaikille lukion aloittaville tarjotaan opiskelutekniikan kurssi, joka helpottaa siirtymää peruskoulusta lukioon. Opiskelijahuolto on meille sydämen asia. Opiskelijoidemme tukena arjessa ovat muun muassa tuutoriopiskelijat.

Laanilan lukiossa on tarjolla kaikissa oppiaineissa koulukohtaisia kursseja. Meillä voi opiskella esim. liikunnan erikoiskursseja, ihmisen biofysiikkaa ja -kemiaa, tähtitiedettä, ilmaisutaitoa, sosiaalipsykologiaa, viittomakieltä, yrittäjyyttä ja kotitaloutta. Monipuoliseen kurssitarjontaamme voit tutustua kotisivuillamme.

Koulumme oppilaskunta on innokas ja aikaansaava. Laanilan lukiossa opiskelijat ja opettajat kehittävät koulua yhdessä. Tervetuloa mukaan Laanilan henkeen!

Opiskelijoidemme mielestä Laanilan lukiossa hyvää on
- viihtyisä ja kannustava ilmapiiri
- mukavat, taitavat opettajat
- monipuolinen kurssitarjonta
- sähköiset opetusmenetelmät
- tyttöjä ja poikia on yhtä paljon

OPISKELIJOIDEN KOMMENTTEJA:
Aleksi, 1. vsk: Meillä on hyvä yhteishenki
Viola, 2. vsk: Laanilassa saa olla oma itsensä.
Taru, 3. vsk: Mukavat ja osaavat opettajat, joista varmasti löytää itselleen sopivan open.